Chelone Saalmink genomineerd voor “beste Fromager 2017”

Met trots kunnen wij melden dat Chelone Saalmink, student Gastronoom/sommelier van de Cas Spijkers Academie Twente genomineerd is voor de titel “Beste Fromager 2017”. Saalmink volgt haar opleiding (Gastronoom/sommelier) in Almelo aan de Cas Spijkers Academie Twente, onderdeel van het ROC van Twente. Zij werkt vier dagen per week bij Schulten Hues Peter Gast Gastrobar (*) in Zutphen. 

Kaas in het menu mag weer. Te lang is het een verwaarloosd onderdeel geweest, of in het beste geval een extra gang tegen betaling. Combineren met wijn (dranken) was sowieso al lastig genoeg. De genomineerden worden uitgedaagd om een vakjury te overtuigen dat hij/zij de titel “Beste Fromager 2017” verdienen. Daarvoor is er een wedstrijd waar zij een aantal opdrachten krijgen zoals o.a. het presenteren van een kaas assortiment en deze te combineren met dranken, en te verdedigen tegenover de vakjury. Wij wensen alle genomineerden, en uiteraard Chelone Saalmink succes!