Op ons Menu

 

Wat staat er deze week op het menu van de Cas Spijkers Academie Twente?

564640_439966216088614_1357236432_n

De Cas Spijkers Academie is dé topopleiding voor culinair toptalent in Twente.

U bent van harte welkom in ons restaurant. Wij werken echter niet a la carte, maar met vaste menu’s die wisselen al naar gelang het seizoen en de lessen en masterclasses van onze meesterkoks.

dinsdag 13 februari

Deze avond is Pim verantwoordelijk voor het menu en heeft de leiding over zijn klasgenoten. Pim is werkzaam bij de Steenen Tafel in Arnhem.

  • Wilde witte gamba / pastinaak / hazelnoot
  • Makreel / bulgur / augurk / citroen / kruiden / komkommer
  • Hert / quinoa / kastanje / ui / boerenkool / rode kool
  • Pure chocolade / peer / biet / pecannoot

maandag 19 februari

Deze avond is Jercy verantwoordelijk voor het menu en heeft de leiding over zijn klasgenoten. Jercy is werkzaam bij hotel *restaurant hotel het Lansink in Hengelo.

  • Zeebaars | Venkel | Schorseneer
  • Wilde Gamba | Aardappel | Kerrie | Spruit | Komkommer
  • Piepkuiken | Aardpeer | Wortel | Mais | Paddenstoel | Koriander
  • Pompoen | Amandel | Pomelo | Citrus | Karamel

dinsdag 20 februari

Deze avond is Fons verantwoordelijk voor het menu en heeft de leiding over zijn klasgenoten. Fons is werkzaam bij *Herberg onder de Linden in Aduard.

  • Broodje gerookte makreel, Mosterd – augurk – bieslook
  • langoustine ponzu, Pompoen – grapefruit – cashewnoot – Shichimi togarashi
  • Boerderij eend, Rodekool – biet – appel – gort – dukkah
  • Peer & geitenkaas, Gekarameliseerde witte chocolade – walnoot – gember – beurre noisette – bergamot

Reserveren? U kunt mailen naar reserveringenrestaurants@rocvantwente.nl of bellen naar onze Front-Office 0546-809011.

Graag tot snel, studenten en docenten Cas Spijkers Academie Twente

 

 

 

 

Kijk ook eens in ons Fotoboek>>